Kom bomen planten op zonneparken Vierverlaten en Meerdorpen

14 februari 2023

Kom bomen planten op zonneparken Vierverlaten en Meerdorpen

Wil jij een keer meehelpen met het planten van bomen op de zonneparken Vierverlaten en Meerdorpen die helemaal in handen van bewoners zijn? Leuk! Grijp nu je kans door je aan te melden. We organiseren deze plantdagen samen met Grunneger Power omdat we samen met bewoners de biodiversiteit op zonneparken willen vergroten.

Op woensdag 22 februari gaan we aan de slag op zonnepark Vierverlaten van 9.00-12.30 uur en op donderdag 23 februari zijn we op zonnepark Meerdorpen van 13.00-16.30 uur. Ook als je geen lid ben van Grunneger Power, ben je van harte welkom om mee te doen en te komen kijken hoe een zonnepark dat volledig in eigendom is van bewoners eruit kan zien. Neem gerust gezellig iemand mee! Wij regelen koffie, thee en iets lekkers en op woensdag is er na afloop zelfs nog (h)eerlijke soep spontaan gesponsord door de Kleinstesoepfabriek. Zien we je daar?

Ik meld me aan!

Het project Ecologie op zonneparken wordt gefinancierd door het Programma Energieparticipatie (PEP). De aanschaf van het plantmateriaal is mogelijk gemaakt door een subsidie van de provincie Groningen.

Tags:
Profiel Martijn van der Glas

Martijn van der Glas

Projectleider Klimaat en Energie werkdagen: ma, di, wo, do