Festival Goudgroen

Festival Goudgroen

9 juli 2023 - 9 juli 2023
11.00 - 17.00

Op zondag 9 juli organiseren we Festival Goudgroen! Van 11.00 – 17.00 uur ben je van harte welkom op het sfeervolle terrein van Tuinindestad aan de Tarralaan 6 te Groningen voor een uitgebreid programma dat we samen met sprekers, groene organisaties, initiatieven en ondernemers hebben samengesteld. Met excursies, een markt, foodtrucks met lekker lokaal eten, natuurcolleges en kinderactiviteiten heeft de dag alles in huis voor een gezellige festivalzondag met een goudgroen randje.

Deelnemers en activiteiten
Natuurcolleges van Jeroen Onrust, Raymond Klaassen en Theo de la Ruelle, KNNV, Het Groninger Landschap, Landschapsbeheer Groningen, IVN Natuurkids, Stichting Groener Groningen, Land van Ons, Collectief Groningen West, Groninger Museum on Tour, Pop-up Kledingbieb Parti Martini, de Streekboer, Duurzaam Groningen, de bloemenboerin, team Rineke Dijkinga, zelfoogsttuin De Blije Bodem, Natuurlijk Moestuinieren op het Westpark door Rixt Kok, bioloog Rick Middelbos, wildplukken met Ilse Donker, dichter Kasper Peters, Hans de troubadour, mee-eten op Tuinindestad, plantenverkoop Tuinindestad, Vegan Foodtruck, Froyo2go en meer!

Aanmelden
Voor verschillende activiteiten kun je alvast gratis kaartjes reserveren. Zo ben je verzekerd van een plekje. Ga om te reserveren en het complete programma te bekijken naar de festivalpagina:

Festival Goudgroen

Terug naar agenda

Festival Goudgroen

Tarralaan 6, Groningen, Netherlands