NMF Groningen Samen voor een mooi en duurzaam Groningen.
Menu
Disclaimer

Disclaimer

Alle informatie op deze site is met zorg geplaatst. De Natuur en Milieufederatie Groningen doet haar uiterste best om deze informatie nauwkeurig, feitelijk juist en actueel te houden. Grote zorgvuldigheid wordt betracht bij de samenstelling van achtergronddocumenten.

Ondanks deze voortdurende aandacht voor de kwaliteit kan het voorkomen dat u verouderde of verkeerde informatie aantreft. In deze gevallen stellen wij het op prijs als u ons hiervan op de hoogte wilt stellen door een e-mail te sturen naar communicatie@nmfgroningen.nl.

Informatie, suggesties voor verbetering en andere berichtgevingen die de Natuur en Milieufederatie ontvangt naar aanleiding van de website worden als niet-vertrouwelijk beschouwd en kunnen als bedoeld door de Natuur en Milieufederatie gebruikt worden zonder dat daar toestemming voor nodig is.

De Natuur en Milieufederatie Groningen behoudt zich het recht voor de informatie op de website te herzien zonder aankondiging.

In geen enkel geval is de Natuur en Milieufederatie Groningen aansprakelijk voor enig directe of indirecte schade die voortkomt uit of verband houdt met het gebruik van de informatie op deze website.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur- & milieunieuws in uw mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF