Shitzooibingo met Stichting Groener Groningen

Steeds meer Groningers willen klimaatbewuster leven. We kiezen vaak voor de bekende, maar minder groene, weg. Groener Groningen maakt een duurzamer leven in onze stad leuker en eenvoudiger. Hoe? Door duurzame ondernemers en initiatieven meer zichtbaar te maken én deze te delen met heel Groningen. We organiseren inspirerende events en creatieve sessies, maar inspireren ook met een duurzame stadsgids. Zo maken wij een duurzaam en groener leven samen met heel Groningen tot de bekende weg!

Wij zijn ondernemers met elk een eigen talent én een gedeelde passie: een duurzaam Groningen! Door onze krachten te bundelen hebben wij een bult aan ervaring op het gebied van duurzaamheid, marketing, communicatie, social media, vormgeving, events en interieur. Waardevolle kennis die wij vol passie en enthousiasme inzetten voor onze mooie stad.

Shit Happens 

Tijdens Festival Goudgroen kun je bij ons van alles te weten over duurzaam leven met het spel Shit Happes én je mag ook iets inbrengen: we spelen een shitzooibingo! Meer daarover via de socials en kort voor het festival.