Warmtetour Westerkwartier goed bezocht

17 november 2016

Warmtetour Westerkwartier goed bezocht

Op donderdagavond 10 november organiseerden de gemeentes uit het Westerkwartier (Marum, Grootegast, Leek en Zuidhorn) in samenwerking met het Energieloket Groningen een Warmtetouravond. Het was de vierde avond van een reeks van zeven informatieavonden die door de hele provincie Groningen plaatsvinden. Met ruim 80 geïnteresseerde bezoekers was de opkomst voor deze Warmtetouravond erg goed.

Tijdens de Warmtetouravond, die plaatsvond in activiteitencentrum Kruisweg te Marum, kregen de bezoekers tijdens een informatieve presentatie een goed beeld van de isolatiemogelijkheden voor hun woning. Op de bedrijvenmarkt prezen diverse ondernemers uit de regio, waaronder consortium Slim Wonen Westerkwartier, hun producten op dit gebied aan. Ook konden de bezoekers direct ter plekke offertes aanvragen.

Aankomende Warmtetouravonden
De Warmtetour komt nog langs twee locaties in de provincie Groningen. Komende dinsdag (22 november) is er een Warmtetouravond in Pekela, in MFC de Binding, en op donderdag 24 november vindt de laatste Warmtetouravond van dit seizoen plaats in Haren, in de  Biotoop, vleugel F. Beide avonden starten om 19.30 uur.

Kijk hier voor meer informatie over de Groningse Warmtetour.