NMF Groningen Samen voor een mooi en duurzaam Groningen.
Menu
Univé Groningen schenkt bloemenzaden voor Groningen Zoemt

Univé Groningen schenkt bloemenzaden voor Groningen Zoemt

Eind 2017 won het team van Univé Groningen een wedstrijd tussen de verschillende kantoren van de verzekeraar. Het bedrag dat hiermee werd gewonnen besloot het team van Univé Groningen te schenken aan een goed doel. Na een verkenning met de NMG heeft Univé Groningen dit voorjaar de knoop doorgehakt te willen bijdragen aan Groningen Zoemt; in de vorm van 2000 zakjes bijvriendelijk bloemenmengsel!

De helft van de zakjes is verspreid via de kanalen van Univé. De andere helft van de zakjes via de kanalen van de NMG. Enkele honderden zakjes vonden hun weg al op diverse evenementen. De rest wordt volgend voorjaar verspreid.

Met de Groningen Zoemt Bloemenzaad Actie wil Univé Groningen bijdragen aan het verbeteren van de leefomstandigheden van de bij en op een positieve manier haar klanten informeren over het verbeteren van omstandigheden voor bijen en andere insecten.

De NMG voerde in 2012 voor het eerst actie voor de bij met de publiekscampagne Groningen Zoemt. Kijk hier op de overzichtspagina met tips & trucs.

Contactpersoon

Silla SchouwstraLinkedin profiel van Silla Schouwstra
Communicatiemedewerker
Telefoonnummer: 050 2085003
s.schouwstra@nmfgroningen.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur- & milieunieuws in uw mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF