Informatieavond over wonen nabij industrie

2 november 2012

Informatieavond over wonen nabij industrie

Wat doet dat met mijn leefomgeving?

Op dinsdagavond 27 november organiseert de Natuur en Milieufederatie Groningen een informatieavond over wonen nabij de industrie in de Eemshaven en Delfzijl.

Graag willen wij Groningers informeren over de huidige situatie: welke industrie is er precies en wat betekent dat eigenlijk voor de kwaliteit van de leefomgeving in deze regio? Om hierover goed uitleg te geven hebben wij deskundige Job Schreuder (ecotoxicoloog bij Royal HaskoningDHV) uitgenodigd. Hij is expert op het gebied van milieukwaliteit en goed bekend in uw woonomgeving. Ook is hij één van de oprichters van de Natuur en Milieufederatie Groningen. Daarnaast nodigen we Karin Ree (Rijksuniversiteit Groningen) uit, expert op het gebied van gezondheid en industriële uitstoot.

Ook vertelt Boris Pents, beleidsmedewerker Duurzame Bedrijvigheid bij de Natuur en Milieufederatie Groningen, wat wij voor u kunnen betekenen. Maar ook wat u voor ons kan betekenen. De Natuur en Miliuefederatie is benieuwd naar de hinder die bewoners van de omringende gebieden ontvangen en de zorgen en de verwachtingen die zij hebben voor de toekomst. Samen kunnen we beter werken aan een gezonde toekomst voor de Eemsdelta.

Meer informatie
Bekijk hier de uitnodiging.