Workshop inrichten en onderhoud erf & tuin Westerkwartier

Workshop inrichten en onderhoud erf & tuin Westerkwartier

30 januari 2020
19.30 - 22.00

Woont u in het buitengebied van het Westerkwartier en wilt u aan de slag met uw erf of tuin dan kunt u meedoen. Er is een workshop speciaal gericht op het snoeien van fruitbomen die op 20 januari start in Opende en deze workshop die gaat over het inrichten en onderhoud van erf & tuin. Na het volgen van deze workshop kunt u gebruik maken van subsidie voor streekeigen beplanting, bijen– en vlinderplanten en snoeiwerkzaamheden.

Workshop Inrichten en Onderhoud Erf & Tuin

Wilt u streekeigen beplanting in uw tuin, advies over het onderhoud en uw erf of tuin nog natuur-vriendelijker maken? U kunt na het volgen van de workshop direct zelf aan de slag! De workshop bestaat uit theorie, excursie en praktijk. Op de excursiemiddag bezoeken we een aantal (voorbeeld) erven en tuinen. Op de praktijkmiddag gaan we bomen en struiken snoeien/aanplanten en krijgt u praktische informatie over onderhoud. Vervolgens is het tuinadvies bij u thuis en wordt overlegd welke beplanting er met subsidie kan worden aangeschaft. De excursie en praktijk worden deskundig begeleid, onder andere door de natuurgidsen IVN Westerkwartier e.o.

Data en locaties

  • Donderdag 30 januari 2020 van 19.30 – 22.00 uur, Coendersborg Nuis (Oudeweg 15)
  • Zaterdag 1 februari van 13.00 – 16.00 uur, excursie langs erven
  • Zaterdag 29 februari van 13.00 – 16.00, praktijk op locatie

Aanmelden en kosten

U kunt zich aanmelden via de website www.erven-tuinenwesterkwartier.nl  of contact opnemen met Stieneke van der Wal, telefoonnummer 06 – 83 972 103, mail info@hetnoordererf.nl

Kosten: € 75,- per persoon voor de workshop inclusief cursusmap en aansluitend het tuinadvies

Terug naar agenda

Workshop inrichten en onderhoud erf & tuin Westerkwartier

Oudeweg 15, Nuis, Netherlands