Waddenfestival in Pieterburen

Waddenfestival in Pieterburen

21 mei 2023 - 21 mei 2023
11.00 - 17.00

Kijk met andere ogen naar de kwelders en het wad! Kom naar bezoekerscentrum Waddenkust en doe mee met de leukste activiteiten voor jong en oud!

Een gratis toegankelijk festival voor ouders en kinderen, opa’s en oma’s! Een prachtig gezinsuitje met de Waddenkust in de hoofdrol. Een bijzonder natuurgebied waar van alles te zien en te beleven is. In en rond het centrum zijn allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud!

Zo kun je tijdens het festival onder andere: uilenballen pluizen, insectenhotels maken, zandkastelen bouwen en brood bakken. Met de huifkar nemen we je mee naar de molen en naar de dijk voor leuke activiteiten. Zo kun je bij de dijk de kwelders schilderen, met schepnetjes vissen en met verrekijkers en telescopen turen over het wad.

Al met al een dag om niet meer te vergeten!

Voor ouders, verzorgers, opa’s en oma’s geldt: schrijf je nu in en maak kans op een leuke verrassing!

Praktisch
Gratis toegang
Gratis parkeren bij het zeehondencentrum op een paar minuten lopen. Let op: parkeer de auto niet zomaar langs de weg in Pieterburen, de politie is hier scherp op.

Adres
Bezoekerscentrum Waddenkust
Hoofdstraat 83
9968 AB Pieterburen

Deelname-informatie
We horen graag of jullie komen! Zo kunnen we rekening houden met het bezoekersaantal. Bovendien maak je kans op een leuke verrassing! Hier kun je je aanmelden.

Terug naar agenda

Waddenfestival in Pieterburen

Hoofdstraat 83, Pieterburen, Netherlands