Vervolgworkshop enten Voedselbos te Glimmen

Vervolgworkshop enten Voedselbos te Glimmen

9 maart 2024 - 9 maart 2024
10.00 - 16.00

Heb jij al wat ervaring met het enten van bomen en wil je een volgende stap maken? Dan is deze vervolgworkshop enten op zaterdag 9 maart van 10:00 – 16:00 wat voor jou. In deze praktische workshop gaan we de verdieping in rondom het enten van bomen. Naast het enten is er ook de mogelijkheid om gedurende de dag vragen te beantwoorden over andere vormen van vermeerdering. De cursusleider is Martijn Aalbrecht van De Voedselboss.

De workshop is mede mogelijk gemaakt door het Groeningen fonds. Informatie over kosten en aanmelden vind je onderaan.

THEORIE OVER HET ENTEN
In de ochtend wordt de theorie behandeld rondom verschillende ent technieken en wanneer ze worden toegepast. Ook behandelen we het enten van minder voorkomende bomen en struiken voor je voedselbos.

DE PRAKTIJK VAN HET ENTEN
Na de lunch mag je zelf aan de slag met het oefenen van de verschillende technieken. Uiteraard loopt Martijn rond om het werk te controleren en je te voorzien van tips en trucs.
Aan het einde van de dag ga je naar huis met twee zelf geënte bomen voor je voedselbos.

EXTRAATJE RONDLEIDING
Als er tijd voor en behoefte aan is, dan lopen we een rondje op Voedselbos te Glimmen met uitleg over ontwerp en beplanting.

AANMELDEN EN KOSTEN
De kosten zijn € 120 (incl. 21% btw), waarvan 25% wordt vergoed uit het Groeningenfonds. Dat betekent eigen bijdrage van €90,00 (incl. 21% btw) incl. voedselbosthee, -lunch en hand-outs. Mensen met een kleine beurs kunnen altijd vragen naar mogelijkheden via contact@voedselbosglimmen.nl. Aanmelden doe je door via onderstaande button de cursus te betalen. Bevestiging en meer informatie volgt via de mail.

Aanmelden en betalen

Terug naar agenda

Vervolgworkshop enten Voedselbos te Glimmen

Meentweg 22a, Glimmen, Netherlands