Valentijns oogstmorgen Sterrebos Groningen

Valentijns oogstmorgen Sterrebos Groningen

14 februari 2024 - 14 februari 2024
09.30 - 12.00

Op 14 februari komen we op tientallen plekken in Nederland bij elkaar voor onze grote liefde: de natuur. We oogsten daar de jonge aanwas die we op een andere plek kunnen laten groeien en bloeien.

Kom met iemand die je liefhebt, je familie, je partner, je vrienden, of kom alleen of met iemand die óók zorgt voor onze natuur. Wat met liefde is geplant, raakt nooit uitgebloeid.

Op Valentijnsdag vieren we onze liefde voor mens, natuur en planeet. In plaats van een bloemetje geven we nu boompjes terug.

Doe je ook mee op deze extra feestelijke oogstdag? Aanmelden is verplicht en kan via deze link.

Elke verplantdag is op deze mooie dag speciaal. Luister naar een mooi gedicht, leer iets over de liefde van bomen en beestjes in het bos, of wie zoet is krijgt lekkers!

Op verzoek van de gemeente gaan we met MeerBomenNu een hoek van het Sterrebos ontdoen van zaailingen om de stinzenplanten meer ruimte te bieden om tot volle wasdom te komen.

Praktisch
Kleed je warm aan met bijvoorbeeld een goede regenjas en waterdichte schoenen of laarzen. Indien je tuingereedschap hebt, zoals een spade, schep of snoeischaar, is het altijd fijn als je deze mee wilt nemen. Zorg ook voor een goed gevulde thermos en wat te eten.
– Er zijn geen toiletten aanwezig
– Er is geen schuilplaats

Terug naar agenda

Valentijns oogstmorgen Sterrebos Groningen

Kempkensberg 4, 9722 TB Groningen, Groningen, Netherlands