Tuinindestad: Samhain Vintagemarkt

Tuinindestad: Samhain Vintagemarkt

31 oktober 2022 - 31 oktober 2022
17.00 - 22.00

Maandag 31 oktober is het Samhain, Keltisch nieuwjaar. Volgens de legende kwamen in deze nacht de werelden van de goden en van het materiële bestaan het dichtst bij elkaar, zodat een overgang tussen beide dan gemakkelijk mogelijk was. Een mooie aanleiding dus voor onze tweede vintagemarkt (met uitsluitend zelfgemaakte spullen).
We maken een mooie intieme markt direct in en om het hoofdgebouw. Bij aankomst staat er een dikke pan pompoensoep op het kampvuur, honger hoef je dus niet te hebben. Ben je vroeg dan proost je met de standhouders mee, met een (even warme) slok mede uit de koehoorn. Op een gunstige winter, waarin we elkaar warm houden.
Op de markt een 15-tal standhouders met een breed scala aan spullen: houtsnijwerk, sieraden, zeep, zalfjes, leren tassen, hooimadams (om gas te besparen), sjaals en mutsen (ook voor binnen?), decoratie, edelstenen, mineralen en meer eten (om warm te blijven), quiches en speculaas (ha lekker), etcetera. Alles zelf gemaakt, vaak van gerecycled materiaal (afgezien van dat eten natuurlijk). De bar is ook open, consumpties voor 2 euro (nee, we hebben de prijzen nog steeds niet verhoogd).
Binnen zal Hanneke spinnen, en poes natuurlijk ook. Komen dus, dan kan de thermostaat thuis laag blijven staan.

Terug naar agenda

Tuinindestad: Samhain Vintagemarkt

Tarralaan 6, Groningen, Netherlands