RES-congres De RES op stoom

RES-congres De RES op stoom

3 november 2021 - 3 november 2021
09.30 - 17.00

Op woensdag 3 november 2021, tijdens de Nationale Klimaatweken, organiseert het Nationaal Programma Regionale Energiestrategie (NPRES) het eerste RES-congres: ‘De RES op stoom’. Dit congres is voor iedereen die zich betrokkenen voelt bij de RES: overheden, maatschappelijke organisaties, netbeheerders, marktpartijen, wetenschappers en (burger)initiatieven.

Het congres vindt live plaats in De Rijtuigenloods in Amersfoort (Piet Mondriaanplein 61, 3812 GZ Amersfoort) en is opgedeeld in een ochtendprogramma en een middagprogramma. De bestuurlijke sessies worden zoveel mogelijk in de middag gepland, maar iedereen is uiteraard de hele dag welkom.

Het belooft een inspirerende dag te worden met sprekers als Arash Aazami, Reinier van den Berg en Ed Nijpels. Er is ook volop tijd voor verbinding, gesprek en ontmoeting.

De opening en afsluiting worden begeleid door Ruben Maes en tussendoor is er live muziek. Verspreid over de dag vinden er verschillende deelsessies plaats, met betrokken mensen uit het brede RES-netwerk: de koepels van de decentrale overheden, Rijksoverheid, netbeheerders, JongRES, participatiecoalitie, NMF en tal van anderen. Ook kunt u in gesprek met meerdere RES-regio’s in het kader van ‘Wat is er te leren van een bepaalde regio’ en is er een wetenschapshoek waarin jonge wetenschappers vertellen over hun onderzoek en inzichten over de RES. Komt u ook?

Aanmelden
Hier kunt u zich aanmelden.

Terug naar agenda

RES-congres De RES op stoom

Piet Mondriaanplein 61, 3812 GZ Amersfoort, Netherlands