Oriëntatie workshop circulair bouwen

Oriëntatie workshop circulair bouwen

26 oktober 2022 - 26 oktober 2022
09.00 - 13.00

Op woensdag 26 oktober van 9.00 – 13.00 organiseert het Voedselbos te Glimmen een oriëntatie workshop circulair bouwen. Maarten Wiersma, onze bouwadviseur van ABC2C, heeft deze methode ontwikkeld. Hij noemt het DNA. DNA staat voor De Nieuwe Aanpak en is zeer geschikt om zelf te leren bouwen. Iedereen die een beetje handig is kan het leren. Het educatiecentrum in het Voedselbos te Glimmen wordt nu gebouwd door vrijwilligers die hierin zijn geschoold. In de workshop komen de basisbegrippen en basisvaardigheden van het circulaire bouwen aan bod en zijn er demonstraties van het bouwteam.

Inschrijven: Je kunt je opgeven via voedselbosglimmen.nl/orientatieworkshop circulair bouwen, de kosten zijn € 45,- inclusief lunch.

Meer weten?
Wie graag meer wil weten over onze activiteiten, producten en acties kan een kijkje nemen op onze website voedselbosglimmen.nl. Daar vind je ook allerlei manieren om ons te steunen zodat het educatiecentrum er kan komen en we met elkaar kunnen zorgen dat er voedsel en natuur voor toekomstige generaties lokaal beschikbaar blijft.

Terug naar agenda

Oriëntatie workshop circulair bouwen

Meentweg 22a, Glimmen, Netherlands