Nationale Duurzame Huizen Route

Nationale Duurzame Huizen Route

6 november 2021 - 6 november 2021

Breng een bezoek aan een duurzaam huis!
Een hoge energierekening, tocht in huis of ga je binnenkort verbouwen? Dan is dit jouw kans om inspiratie op te doen bij een duurzaam huis! Je kunt je nu inschrijven voor een bezoek op zaterdag 30 oktober & zaterdag 6 november. Allerlei soorten huizen doen mee, verspreid door het hele land. De huiseigenaren vertellen graag meer over bijvoorbeeld hun warmtepomp, de isolatie of het gebruik van duurzame materialen. Welkom!

Hoe kun je op bezoek?
Bezoekers kunnen weer langs bij duurzame huizen in de buurt! Tijdens de open dagen doen zij tips en ideeën op voor het verduurzamen van hun eigen woning. Om huiseigenaren en bezoekers te helpen bij een veilig bezoek, zijn er een aantal richtlijnen opgesteld:
1) Alle bezoekers schrijven zich in voor een bezoek. Per tijdstip zijn er 6 tot 8 bezoekers aanwezig, met een maximum van 10. Een huiseigenaar kan het aantal bezoekers zelf naar beneden bijstellen.
2) Zowel huiseigenaren als de bezoekers worden gevraagd om het bezoek te annuleren als zijzelf of iemand in hun directe omgeving verkoudheidsklachten of griepverschijnselen heeft.
3) Het kan zijn dat een huiseigenaar zelf aanvullende maatregelen treft. In het inschrijfformulier word je als bezoeker hiervan op de hoogte gesteld.

Stel jouw huis open
Wil jij ook anderen op weg helpen? Geef dan nu jouw openingstijden door voor zaterdag 30 oktober & 6 november! Huiseigenaren kunnen de hele maand oktober hun huis nog aanmelden op het platform.

Inschrijven
Inschrijven kan op deze pagina met voorbeeldwoningen.

Terug naar agenda

Nationale Duurzame Huizen Route

Bankastraat 77, Groningen, Netherlands