Nacht van het Wad – Ontwakend Landschap

Nacht van het Wad - Ontwakend Landschap

18 juni 2022 - 18 juni 2022
04.30

Op zaterdagochtend 18 juni vindt in alle vroegte Ontwakend Landschap plaats. Deze vroege ochtend is hét moment om langs de Waddenkust al wandelend de zon op te zien komen boven het Wad. Geniet in alle vroegte, rust, ruimte en schoonheid van de magie van het Wad.

Beleef de langste dag aan de Waddenkust en wandel mee!
Houd je van wandelen, van rust, ruimte en van de Wadden? Wandel dan ook mee! Op diverse plekken zijn er wandelingen uitgezet van rond de 20 km, met eenzelfde begin- en eindpunt. Bij een vertrek rond 4.30 uur kun je de zon boven het Wad zien opkomen. We hebben in elke waddenprovincie een mooie wadwandeling voor je geselecteerd:

Noord-Holland

Groningen

Friesland

Doe mee!
Meld je aan voor een van de wandelingen en je krijgt jouw geselecteerde routekaart, met daarbij een nachtkaart thuisgestuurd. Op een paar plekken is naderhand (vanaf 8 uur) de gelegenheid om uit te rusten onder het genot van koffie of thee. Houd er rekening mee dat je voor onderweg voldoende drinken en eten meeneemt. Vanwege het tijdstip is horeca niet in alle gevallen open.

Jouw foto maakt kans op een prijs
Wandel mee en deel je ervaringen op social media met #OntwakendLandschap. De leukste foto maakt kans op een prijs. Alvast veel plezier!

Vragen?
Mocht je op voorhand vragen hebben, dan kun je die stellen aan Nacht van het Wad via info@nachtvanhetwad.nl. Wil je op de hoogte blijven van activiteiten van Nacht van het Wad, meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons via de socials:

        

Terug naar agenda

Nacht van het Wad – Ontwakend Landschap

Natuur en Milieufederatie Groningen, Bankastraat 77, Groningen, Netherlands