Loop eens mee met de plantenwerkgroep van IVN Westerkwartier e.o.

Loop eens mee met de plantenwerkgroep van IVN Westerkwartier e.o.

10 april 2024 - 10 april 2024
09.30 - 11.30

Door de plantenwerkgroep van IVN Westerkwartier e.o. wordt normaliter in het veldseizoen (april – november) maandelijks op een ochtend of avond een veldbezoek aan een terrein gebracht. De groeiseizoenactiviteiten staan normaliter niet open voor geïnteresseerden en worden ook niet onder het activiteitenaanbod van de afdeling genoemd. Iedereen met interesse voor planten kan zich echter wél opgeven. Tijdens het veldbezoek leren we van elkaar.

Voor deze keer maken we een uitzondering en zijn geïnteresseerden wél welkom. Neem eens een kijkje in de keuken van deze werkgroep, leer ons kennen en ontdek of het ook iets voor u is. Op woensdagmorgen 10 april, om 9.30 uur bezoeken we de tuin van het Iwema Steenhuis te Niebert. Het ligt in de bedoeling ons met name te richten op de stinzenflora aldaar, maar met het vroege voorjaar is er wellicht al veel uitgebloeid. Daarentegen komen andere wilde planten al wel eerder in bloei, dus wie weet wat we aantreffen.

We vertrekken om 9.30 uur vanaf de parkeerplaats bij het Iwema Steenhuis, adres: Het Pad 15, 9356 TA Niebert. De activiteit duurt ongeveer 2 uur. Aanmelden vooraf is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. Neem eventueel wel zelf wat te drinken mee. Honden zijn niet welkom

Terug naar agenda

Loop eens mee met de plantenwerkgroep van IVN Westerkwartier e.o.

Het Pad 15, Niebert, Netherlands