Informatiebijeenkomst Duurzaam Glimmen

Informatiebijeenkomst Duurzaam Glimmen

10 april 2024 - 10 april 2024
20.00 - 21.30

Glimmen Natuurlijk
Biodiversiteit in eigen tuin en omgeving

We weten allemaal hoe slecht het met de biodiversiteit is gesteld, en onze overheid is nog niet erg slagvaardig als het gaat om een aanpak die perspectief biedt. Dan kun je mopperen en bij de pakken neerzitten of de handen uit de mouwen steken. Kom daarom op 10 april naar De Groenenberg om je te laten inspireren zelf aan de slag te gaan onder het motto: ‘Van klaagzang naar handen uit de mouwen’.

Op woensdag 10 april organiseert Duurzaam Glimmen een informatieavond over het bevorderen van biodiversiteit in eigen tuin en directe omgeving.

Aanvang 20.00 uur
Locatie: Dorpshuis De Groenenberg, Markeweg 17, 9756 BZ Glimmen

Programma

  • Presentatie ‘Aanvalsplan herstel landschapselementen Gorecht’ door Bart Koops, projectleider Landschapsbeheer Groningen.
    Bart zal ons informeren over het herstel/aanleggen van houtwallen, hagen en singels in en om ons mooie dorp. Heb je zelf een houtwal, haag of singel of wil je die graag aanleggen, kom dan langs en maak gebruik van de 85% subsidie! Meer informatie: Aanvalsplan Landschapselementen Gorecht | Landschapsbeheer Groningen
  • Start actie ‘Maai Mei Niet’ – Presentatie ‘Bevorderen biodiversiteit in eigen tuin’ door Jasper Helmantel van De Cruydt-Hoeck. Jasper zal ons op zijn kenmerkende gedreven manier informeren over wat je in je eigen tuin kunt doen om biodiversiteit te bevorderen. Meer informatie: Cruydt-Hoeck Wildeplantenzaden & Bloemenweidemengsels

Einde om ongeveer 21.30 uur.

I.v.m. de catering graag aanmelden: info@duurzaamglimmen.nl

We zien je graag komen!
Duurzaam Glimmen

Terug naar agenda

Informatiebijeenkomst Duurzaam Glimmen

Markeweg 17, 9756 BZ Glimmen, Netherlands