Informatieavond Tolbert/Boerakker over het verduurzamen van je woning

Informatieavond Tolbert/Boerakker over het verduurzamen van je woning

30 oktober 2023 - 30 oktober 2023
19.00 - 21.00

Samen met lokale initiatieven en gemeenten organiseren we in de komende periode diverse informatieavonden over het verduurzamen van woningen. Hoewel veel mensen aan de slag willen met het verduurzamen van hun woning, is het niet eenvoudig een weg te vinden tussen alle aanbieders en mogelijke maatregelen. Woon je in Saaksum, Tolbert, Boerakker, Zuidbroek, Bedum, Uithuizen of Grootegast? Aarzel dan niet en kom naar een van de bijeenkomsten om gedegen informatie te ontvangen over isoleren, zonnepanelen en warmtepompen.

Gestegen energieprijzen
Met de gestegen energieprijzen staat verduurzaming van de woning bij steeds meer inwoners op de wensenlijst. Het helpt immers om de energierekening te verlagen en is goed voor het milieu. Wijs worden uit alle aanbieders en mogelijke maatregelen is voor velen lastig. Met de informatiebijeenkomst en een collectieve inkoopactie kunnen de organisatoren inwoners ontzorgen die concrete stappen willen zetten naar het uitvoeren van duurzame energiemaatregelen.

Mogelijkheden
Tijdens de informatieavond informeren geselecteerde aanbieders over isoleren, zonnepanelen en warmtepompen en krijg je de gelegenheid om vragen te stellen en kun je laten weten met welke maatregel(en) je verder aan de slag zou willen. Na de informatieavond kun je je inschrijven voor een persoonlijk gesprek waarbij de aanbieders bij je thuis komen voor een advies op maat.

Praktische informatie
Datum: 30 oktober van 19.00 – 21.00 uur
Locatie: Cazemierboerderij, Hoofdstraat 27, 9356 AT Tolbert
Toegang: gratis

Terug naar agenda

Informatieavond Tolbert/Boerakker over het verduurzamen van je woning

Hoofdstraat 27, 9356 AT Tolbert, Netherlands