Fakkelmanifestatie: respect voor Groningen

Fakkelmanifestatie: respect voor Groningen

15 januari 2022 - 15 januari 2022
20:00 uur

  • Organisatie: Groninger Bodembeweging, Gasberaad & meer
  • Kosten: gratis
  • Meer informatie: info@nmfgroningen.nl
  • Website: nmfgroningen.nl

 

Het is tijd voor respect voor Groningen! 
Onder die leus wordt daarom zaterdagavond vanaf 20:00 uur een massale fakkelactie georganiseerd op de Vismarkt in Groningen. Ook digitaal kan er worden meegedaan.

Initiatiefnemers zijn de Groninger Bodem Beweging, het Groninger Gasberaad, Chris Garrit en Sandra Beckerman. Zij zullen samen met een grote groep medestanders de actie organiseren.

Respect voor Groningen betekent: een ruimhartige en rechtvaardige schadeafhandeling, een vlotte en doortastende versterkingsoperatie en een wettelijk vastgelegde einddatum voor het sluiten van de Groninger gaskraan. Met het massale protest willen we laten zien dat we het falend overheidsbeleid niet langer accepteren. Het wordt tijd dat de veiligheid van Groningers voorop komt te staan, én dat er ruimhartige financiële compensatie komt voor alle gedupeerden.

Doe mee! Kom samen met ons in actie!

Wanneer?
Zaterdag 15 januari om 20:00 uur

Waar?
De Vismarkt in Groningen
We nodigen iedereen uit om mee te doen met de fakkelactie. Er wordt tijdens de actie op de Vismarkt rekening gehouden met de corona-maatregelen. Meer informatie over de invulling van de actie en hoe je digitaal meedoet volgt later. Houd hiervoor onze website of de website van de Groninger Gasberaad in de gaten.

Terug naar agenda

Fakkelmanifestatie: respect voor Groningen

Vismarkt, Groningen, Netherlands