Aan de slag met uw erf of tuin in het Westerkwartier

Aan de slag met uw erf of tuin in het Westerkwartier

9 januari 2021 - 9 januari 2021
09.30 - 12.30

Erven & Tuinen Westerkwartier gaat (in aangepaste vorm) verder. U kunt meedoen!
Woont u in het buitengebied van het Westerkwartier en wilt u aan de slag met uw erf of tuin dan kunt u meedoen. Na het volgen van de workshop kunt u als deelnemer gebruik maken van subsidie voor streekeigen beplanting, bijen – en vlinderplanten en snoeiwerkzaamheden aan fruitbomen.
Vanwege corona geven we de workshops in kleine groepjes en is de theorieavond komen te vervallen. Vooralsnog starten we met een excursie -en praktijkdeel (in de buitenlucht!) in kleine groepjes wanneer het toegestaan is. We geven een uitgebreid tuinadvies bij deelnemers thuis en hopen op die manier met het project door te kunnen gaan, mits verantwoord. Heeft u interesse, neem dan vooral contact op om te bespreken wat in uw geval mogelijk is.

Inrichten en Onderhoud Erf & Tuin
Wilt u streekeigen beplanting in uw tuin, advies over het onderhoud en uw erf of tuin nog natuurvriendelijker maken? U kunt met de informatie die we geven en een tuinadvies direct zelf aan de slag! We starten regelmatig met een nieuwe groep (max. 6 personen) waar u aan mee kan doen.

Data
• Zaterdag 9 januari excursie, zaterdag 16 januari praktijk, beide van 09.30 – 12.30 uur
• Meer data worden op de website en Facebook geplaatst.

Aanmelden en kosten
U kunt zich aanmelden via de website erven-tuinenwesterkwartier.nl of contact opnemen met Stieneke van der Wal, telefoonnummer: 06 83972103, mail: info@hetnoordererf.nl
Kosten: € 75,- per persoon voor deelname inclusief cursusmap en aansluitend het tuinadvies.

Terug naar agenda

Aan de slag met uw erf of tuin in het Westerkwartier

Traansterweg 3, Midwolde, Netherlands