NMF Groningen Samen voor een mooi en duurzaam Groningen.
Menu

Grunneger Power


Logo GPGrunneger Power is een energiecoöperatie voor Stad en Ommeland. Een coöperatieve vereniging met leden die zelf duurzame energie opwekken en die gas en licht levert. Met elkaar voor elkaar. Dus, energie in eigen hand.

Duurzame aspecten
Wij zijn van Groningers voor Groningers. Grunneger Power is een coöperatieve vereniging zonder winstoogmerk. Onze leden zijn zelf de beslissers. Er zijn geen aandeelhouders. Wij zijn transparant Wij kiezen bewust voor de coöperatieve vorm. Hierbij hebben de leden volledig inzicht en zeggenschap over wat gebeurt.

Wij houden het eenvoudig. Wij leveren wat u nodig heeft, we houden het zo eenvoudig mogelijk. Goede service, zonder poespas. Wij zoeken lokale oplossingen. Onze winst investeren we in lokale duurzame energie. Daarmee stimuleren wij de werkgelegenheid in de regio.

Wij zijn eerlijk. Wij kiezen voor duurzaamheid, kwaliteit en houdbaarheid op langere termijn. Dit geldt voor betrouwbare zonnestroominstallaties en ook voor de energielevering. We gaan niet voor stuntprijzen. We streven er naar dat onze prijzen voor energie lager liggen dan bij de bekende leveranciers.

Wij zijn Groen. Met elkaar dragen wij bij aan het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen. Zoveel als mogelijk is.

Betrokken partners
Natuur en Milieufederatie Groningen, gemeente Groningen, gemeente Haren, provincie Groningen, Rabobank Stad en Midden Groningen, Triodos Bank,Woningbouw Cooperatie Nijestee, Groningen.

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur- & milieunieuws in uw mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF