Merijn de Jong

Merijn de Jong

Als projectmedewerker energietransitie en duurzaamheid draag ik bij aan het realiseren van duurzame projecten en lokale initiatieven in de provincie Groningen. Ik geloof in de kracht van lokale duurzame initiatieven en de rol die zij kunnen spelen in het oplossen van maatschappelijke uitdagingen. Hiervoor werkte ik bij een gemeente waar ik al de nodige ervaring heb opgedaan met lokale initiatieven, energiecoöperaties en energieopwekking.

Ik besef dat ik behoor tot de eerste generatie die echt iets merkt van de gevolgen van klimaatverandering en tegelijk er ook daadwerkelijk iets aan kan doen. Daarom ben ik vastbesloten om mijn bijdrage te leveren aan de transitie naar een duurzame toekomst!

Daarnaast hou ik van de natuur waar ik vaak te vinden ben om te genieten van de rust en schoonheid die dit mee zich meebrengt. Met mijn rol bij de Natuur en Milieufederatie Groningen hoop ik anderen te inspireren en bewustwording te creëren om zo voor toekomstige generaties een bijdrage te leveren aan een mooiere, toekomstbestendigere wereld.

Profiel Merijn de Jong

Merijn de Jong

Projectmedewerker energietransitie en duurzaamheid; werkdagen: ma t/m vr