Presentatie Land van Ons

Land van Ons is een burgercoöperatie met als doel natuurinclusief boeren met veel aandacht voor vergroting van de biodiversiteit en herstel van landschapselementen. De coöperatie heeft inmiddels in bijna alle provincies percelen in bezit, aangekocht met het geld dat de deelnemers ingelegd hebben door het aankopen van vierkante meters grond. In Groningen is dat het prachtige perceel Onneresch, vlakbij Haren gelegen. Op de Onneresch wordt inmiddels al twee jaar natuurinclusief geboerd, in transitie naar gecertificeerd biologisch.

Dorothée Wortelboer van Land van Ons vertelt je graag meer in een presentatie over deze bijzondere grond en hoe ook zij als burger heeft kunnen bijdragen aan landschaps- en biodiversiteitsherstel.

Op de markt is Land van Ons aanwezig met een kraam met informatiemateriaal en de producten die ze in korte keten van de oogst van de diverse percelen in Nederland maken en verkopen.

Het is niet noodzakelijk om tickets te reserveren voor de presentatie. Deze vindt plaats in de huiskamer van Tuinindestad om 12.00 uur en 14.00 uur.