Workshop voedsel en energie samengevoegd

7 april 2014

Workshop voedsel en energie samengevoegd

16 april: Alles over lokaal aan de slag met voedsel en energie op één avond

Vanuit de Duurzame Dorpen Verkiezing stond voor aanstaande woensdag 9 april de workshop Voedsel op het programma. Door omstandigheden komt deze te vervallen en wordt samengevoegd met de workshop Energie. De -nieuwe- workshop lokaal aan de slag met energie en voedsel vindt plaats op woensdag 16 april van 19.30-21.30 uur in het Multifunctioneel Centrum te Foxhol. We verzoeken de deelnemers aan de voedselworkshop zich opnieuw op te geven voor de workshop van 16 april.

Tijdens de workshop worden thematafels ingericht waar ervaringsdeskundigen vertellen over het betrekken en betrokken houden van dorpsgenoten, het verkrijgen van financiering en het doen van onderzoek. Daarnaast komen onderwerpen als communicatie, zonnepanelen en moestuinen aan de orde. De deskundigen denken mee en geven tips om weer een stap verder te komen. Is het plan compleet? Door het in te dienen bij de Duurzame Dorpen Verkiezing kan ook nog eens kans gemaakt worden op € 5.000 en professionele coaching om het uit te voeren. Meer informatie is te vinden op www.duurzamedorpengroningen.nl.

Kun je niet aanwezig zijn bij de workshop, maar zou je graag ondersteuning krijgen bij het verder uitwerken van je plan? Neem dan contact met ons op via info@duurzamedorpengroningen.nl en we denken met je mee.

Wat:                  workshop Lokaal aan de slag met energie en voedsel
Wanneer:        woensdag 16 april
Waar:                MFC Foxhol/Dorpshuis de Klabbe, Pluvierstraat 11 in Foxhol
Aanmelden:    aanmelden is mogelijk via www.duurzamedorpengroningen.nl