Servicepunt Circulair

16 december 2021

Servicepunt Circulair

Ben je al bekend met het Servicepunt Circulair? Deze website hebben we als natuur- en milieufederaties gezamenlijk ontwikkeld tot een landelijk servicepunt. Het servicepunt is bedoeld voor iedereen die aan de slag wil met het thema circulaire economie.

Ben je op zoek naar tips en informatie om meer circulair te leven, dan kan het servicepunt hierbij een handig hulpmiddel zijn. Je vindt niet alleen informatie over circulariteit, je kunt er ook circulaire producten en diensten vinden. Je vindt producten en diensten van lokale Groningse bedrijven, zoals bijvoorbeeld relatiegeschenken van oude bedrijfskleding van Vanhulley of circulaire en biobased woningen en panden van Prefab Strobouw uit Zuidbroek. Maar je kunt natuurlijk ook landelijk zoeken, aangezien de meeste bedrijven een webshop hebben.

Naast informatie en ondersteuning voor inwoners kan het servicepunt ook interessant zijn voor ondernemers. Om een product of dienst voor het voetlicht te brengen, maar ook met allerlei vragen en knelpunten kun je als ondernemer bij het servicepunt terecht.

Heb je vragen of wil je contact? Neem dan contact met ons op!

Tags:
Profiel Karlien Meijer

Karlien Meijer

Makelaar Jong Leren Eten; werkdagen: di, do