Organiseer een natuurfeestje tijdens Fête de la Nature

19 april 2017

Organiseer een natuurfeestje tijdens Fête de la Nature

Doe mee aan het grootste grassroots natuurfestival van Nederland

Het jaarlijkse festival Fête de la Nature vindt dit jaar plaats op 20 en 21 mei. Doe mee aan dit grootste grassroots natuurfestival en organiseer ook een leuk natuurfeestje! Dit jaar wil het festival nog meer verrassende, groene evenementen houden om op die manier zo veel mogelijk mensen een dagje in de natuur te brengen.

Gratis en open festival
Fête de la Nature is een landelijk festival in de natuur. Heel Nederland wordt door Fête de la Nature uitgenodigd om samen de natuur te beleven, van wilde natuur tot stadspark. Fête de la Nature is een gratis en open festival. Dat betekent dat iedereen een leuk natuurfeestje kan aanmelden op www.fetedelanature.nl.

Geen initiatief is te groot of te klein voor Fête de la Nature. Voor de editie 2017 hebben zich al mooie initiatieven aangemeld, bijvoorbeeld een Clinic Natuurfotografie, een Schaapscheerdersfeest en een Waterdierenpracticum. Ook kun je de zilte zeelucht van de Zandmotor voelen en een Natuurhealing doen.

Doe mee!
Doe mee met Fête de la Nature in mei en organiseer een leuk evenement in het groen! Via de website van Fête de la Nature kun je je eigen evenement aanmelden. Op deze website staan ook tips & tops voor een mooi natuurfeestje.