Lucas Simons op Meet & Eat Inspiratie voor voedselbeleid

24 september 2018

Lucas Simons op Meet & Eat Inspiratie voor voedselbeleid

Op dinsdag 16 oktober is het Wereldvoedseldag. Een mooi moment voor een inspirerende middag over de kansen van een gezond en duurzaam voedselbeleid voor de drie noordelijke provincies. De noordelijke makelaars Jong Leren eten en de Natuur en Milieufederaties van Drenthe, Groningen en Friesland organiseren daarom een Meet & Eat als inspiratie voor een duurzaam en gezond Voedselbeleid in Noord-Nederland. De gedeputeerden Michiel Schrier van Friesland, Henk Jumelet van Drenthe en Henk Staghouwer van Groningen schuiven bij ons aan.

16 oktober 16-18 uur

Meet & Eat: inspiratiebijeenkomst voor voedselbeleid in Noord-Nederland

Nieuw Allardsoog in Bakkeveen

Het verduurzamen van onze voedselproductie en -consumptie biedt kansen voor duurzaamheid, onze gezondheid, dierenwelzijn en de economie. In Noord-Nederland zijn op dit gebied mooie ontwikkelingen gaande, die we graag met u willen delen.

Keynote-speaker Lucas Simons kijkt met ons of en hoe we de voedseltransitie kunnen versnellen en welke kansen hiervoor liggen in Noord-Nederland. Lucas Simons is directeur van NewForesight & ForeFinance. Zijn persoonlijke missie is om innovatieve manieren te vinden voor verandering en impact op grote schaal. Dit past hij met name toe in de landbouw en voedselsector. Lucas’ motto is: als je de uitkomst echt wil veranderen, dien je de spelregels te veranderen. Lucas is auteur van het succesvolle boek ‘Changing the Food Game’.

Aan het einde van de bijeenkomst is er tijd om te netwerken onder het genot van een heerlijke regionale proeverij.

Meer weten? Bekijk hier de uitnodiging (pdf).

Meld u aan via dit formulier.

Tags: