Koop of doneer een boom voor het Voedselbos te Glimmen

20 september 2018

Koop of doneer een boom voor het Voedselbos te Glimmen

Na een jaar van voorbereiding zijn Wout Veldstra en Marlies en Madeleine Duran gestart met het ontwikkelen van een voedselbos op de voormalige boomkwekerij in Glimmen. De eerste stap is de verkoop en donatie van de kwekerijbomen die nog op het perceel staan.

Een klein deel van de bomen gaan zij herplanten in het voedselbos, een derde van de bomen zijn geschikt voor verkoop en de resterende bomen willen zij graag met jouw hulp doneren aan maatschappelijke projecten

Liever een boom kopen? Bekijk de sortimentslijst onder het kopje “Koop een boom” op de website of stuur een bericht via het onderstaande mailadres.

Op zaterdag 29 september 2018 geven zij als onderdeel van deze bomenactie van 14.00 – 15.00 een rondleiding op het perceel en kun je tot 17.00 bomen bekijken. Kom je ook? Geef je dan op via contact@voedselbosglimmen.nl.

Geen boom kopen of doneren, maar wel het initiatief steunen? Deel dan dit project met vrienden en kennissen! Dit kan je doen door de buttons te gebruiken “deel pagina via” aan de linkerkant van deze pagina.

 

Tags: