Klimaatmars 12 november

1 november 2023

Klimaatmars 12 november

Op 12 november gaan we massaal de straat op tijdens de Mars voor Klimaat en Rechtvaardigheid.  Samen kunnen we de wereld veranderen en bouwen aan een betere toekomst. 

De crisis is nu

De tijd van stilzitten en afwachten is voorbij. We staan op een kruispunt in de geschiedenis, en het is aan ons om richting te geven aan de toekomst die we willen zien. De klok tikt! Laten we de klimaatcrisis bestrijden en tegelijkertijd iedereen in Nederland en daarbuiten een menswaardig bestaan geven.

De problemen op het gebied van klimaat, woonbeleid, biodiversiteit, armoede, vervuiling en racisme rijzen de pan uit. Na 13 jaar kabinet-Rutte en met nog maar 6 jaar te gaan tot 2030 om de Nederlandse klimaatdoelen te halen, zijn de komende verkiezingen de meest cruciale ooit. 

Kom daarom naar de Dam in Amsterdam en voeg je bij de beweging voor verandering. We hebben NU een kans om een nieuwe politieke wind te laten waaien door Nederland. Als we massaal de straat opgaan, kan de politiek niet meer om ons heen!

Tags:

Praktische info

📍De Mars voor Klimaat en Rechtvaardigheid
📍12 november 13:00 uur
📍De Dam, Amsterdam

Blijf op de hoogte via @klimaatmarsNL en www.klimaatmars.nl

Help met de promotie

Wil je helpen om zo veel mogelijk mensen de straat op te krijgen op zondag 12 november in Amsterdam? Op www.klimaatmars.nl/doe-mee staan alle manieren waarop je kunt bijdragen.

 

Steun financieel

Donaties zijn onmisbaar om de mars veilig en inclusief te maken met onder andere een plek voor deelnemers in een rolstoel, dranghekken en toiletten, maar ook een mooi podium, goed geluid en een livestream voor iedereen die er niet bij kan zijn. Ieder bedrag is welkom! Dus doneer nu en help de mars groot te maken.