Gratis tweede kaartje voor expositie Animal Inside Out

5 december 2015

Gratis tweede kaartje voor expositie Animal Inside Out

Nu te zien in Natuurmuseum Fryslân: de spectaculaire expositie Animal Inside Out. Bezoekers maken een anatomische safari langs buitengewone preparaten en complete dieren. De Natuur en Milieufederaties en de Nationale Postcode Loterij hebben in samenwerking met het Natuurmuseum een kortingsactie georganiseerd: loterijdeelnemers krijgen het tweede kaartje gratis. De aanbieding is geldig van 1 november 2015 tot en met zondag 3 januari 2016.

In navolging van BODY WORLDS, waarin het menselijk lichaam centraal stond, is er nu de spectaculaire expositie Animal Inside Out. Bezoekers maken in Natuurmuseum Fryslân een anatomische safari langs buitengewone preparaten en complete dieren uit het atelier van de bekende Duitse anatoom dr. Gunther von Hagens. Van geit tot giraf, van olifant tot paling en van octopus tot struisvogel. Animal Inside Out is in tal van wereldsteden te zien geweest en nu voor het eerst in Nederland!

Als u deelneemt aan de Postcode Loterij, kunt u op www.postcodeloterij.nl via uw Persoonlijke Pagina een print (met speciale voordeelcode) maken van de daarop vermelde kortingsactie. Bij het inleveren van die print krijgt u bij de kassa het tweede (goedkoopste) kaartje gratis bij een bezoek aan Animal Inside Out in het Natuurmuseum Fryslân.

Entreeprijs volwassene € 15 en entreeprijs kind 4-15 jaar € 10. Maximaal twee gratis kaartjes per deelnemer. Geldig voor maximaal vier personen per print (twee personen betaald en twee personen gratis, de goedkoopste kaartjes zijn gratis).

Deze aanbieding is geldig tot en met zondag 3 januari 2016 (gesloten op 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag).

Natuurmuseum Fryslân, Schoenmakersperk 2, 8911 EM Leeuwarden, tel. 058 2332244 info@natuurmuseumfryslan.nlwww.hetnatuurmuseum.nl