Groet & Ontmoetavond Eetbare Stad Groningen

26 februari 2013

Groet & Ontmoetavond Eetbare Stad Groningen

Met maar liefst 50 initiatieven is de stad Groningen landelijk koploper op het gebied van Eetbare Stad. Op al die plekken in de stad hebben buurtbewoners samen hun leefomgeving een beetje mooier, gezelliger, groener en eetbaarder gemaakt.De hoogste tijd om elkaar eens te ontmoeten! Daarom organiseren we een bijeenkomst op 25 maart.

Tijd om elkaar eens te ontmoeten of om inspiratie op te doen voor een eigen initiatief in de buurt. Tijdens de Groet & Ontmoetavond op 25 maart krijgen buurtbewoners de kans om iets over hun buurttuin te vertellen, successen te delen, maar ook om kenbaar te maken wat de behoeftes zijn of welke obstakels men zoal tegenkomt.

De Natuur en Milieufederatie en gemeente Groningen willen namelijk graag helpen de initiatieven een stap verder te brengen: hoe kunnen we actieve Stadjers die zich bezighouden met Eetbare stad verbinden? Inspireren? Helpen? We horen het graag.

Daarnaast zal  stadsecoloog Wout Veldstra kort schetsen hoe de bijzondere rol van de Eetbare Stad past binnen de voedselvisie van de Gemeente Groningen.

Waar en wanneer
Tijd: maandag 25 maart, inloop vanaf 19.30 uur, begin 20.00 uur.
Locatie: Kantoor Natuur en Milieufederatie, Zuiderpark 16.

Aanmelden
Een avond van, met en vóór allen die de Eetbare Stad een warm hart toedragen. Aanmelding voor presentaties en eventuele reacties graag naar eetbarestad@nmfgroningen.nl.

Kijk voor meer info over Eetbare Stad ook eens op: www.nmfgroningen.nl/eetbarestad