GEZOCHT: Ambitieuze milieukundige met hart voor duurzame ontwikkeling

13 februari 2015

GEZOCHT: Ambitieuze milieukundige met hart voor duurzame ontwikkeling

Kun jij de volgende stellingen bevestigend beantwoorden?

  • Ik ben ambitieus, zelfstandig en ondernemend
  • Ik ben opgeleid als milieukundige op HBO/WO niveau
  • Ik wil meewerken aan een mooi en duurzaam Groningen
  • Mijn hart gaat sneller kloppen van duurzame ontwikkeling, gezondheid, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Natuur en Milieufederatie Groningen zoekt een milieukundige die de wereld, en Groningen in het bijzonder, een beetje mooier en leefbaarder wil maken. Het is belangrijk dat je een sterke intrinsieke motivatie hebt om bij te dragen aan een betere balans tussen mens, aarde en welvaart.

Kun jij wakker liggen van de vraag of het Groninger landschap voor toekomstige generaties nog genoeg te bieden heeft? Wil jij meepraten en invloed uitoefenen op beleidsprocessen en politieke besluitvorming? Maak dan het verschil door te solliciteren!

Wat ga je precies doen?

De Natuur en Milieufederatie wil jou de ruimte geven om te groeien en bloeien in dit werkveld. Want naast zorg voor natuur en milieu, vindt de federatie het belangrijk om jou een kans te geven je te ontwikkelen en vaardigheden aan te leren die belangrijk zijn in de arbeidsmarkt. Gaandeweg zul je ontdekken waar jouw plezier en jouw meerwaarde ligt. Uiteraard is er een aantal zaken waar aandacht aan geschonken moet worden. Denk hierbij aan beleidsontwikkelingen, de ontwikkeling en uitvoering van projecten, en het instandhouden en uitbreiden van het professionele netwerk.

Geen standaard sollicitatieprocedure
Heb je de eerder genoemde stellingen allemaal met groene pen af kunnen vinken? Dan ontvangen we graag je Curriculum Vitae om een beter beeld van je te krijgen. Uiteraard is dat beeld nog heel beperkt. In een gesprek zullen jouw persoonlijkheid en motivatie uitgebreid aan bod komen. Een standaard motivatiebrief is niet nodig. Liever ontvangen we van jou 3 vragen die je aan de huidige directeur-bestuurder zou willen stellen. Weet je door middel van die vragen te verrassen, en getuigen ze van kennis, inzicht en persoonlijkheid, dan krijg je wellicht de kans je vragen daadwerkelijk aan de directeur-bestuurder te stellen.

Meer informatie
De sollicitatieprocedure verloopt via Heeredwinger Advies: voor meer informatie kun je daarom bellen met Sara Plaut: 06-41329456. Jouw reactie en Curriculum Vitae kun je sturen naar s.plaut@heeredwinger.nl. De sluitingsdatum is 25 februari 2015.