Evenement Hier Opgewekt!

24 oktober 2012

Evenement Hier Opgewekt!

Samen voor eigen energie

Over 4 weken is het zover: het Evenement HIER opgewekt op 15 november in Amersfoort! Een inspirerend evenement voor iedereen die zich oriënteert op of betrokken is bij lokale duurzame energie.Voor startende initiatieven, lokale energiebedrijven, bedrijfsleven en (lokale) overheden.

Wat kunt u verwachten?
We bieden een dag met volop informatie, inspiratie en ontmoeting. Doel: van elkaar leren en elkaar versterken. Samen maken we de beweging van lokale opwek van duurzame energie nóg groter! Het programma is veelzijdig. We bieden plenaire sessies over decentraal duurzaam in binnen- en buitenland. Maar ook workshops met uiteenlopende thema’s. Na het evenement kun u direct aan de slag en heeft u inspirerende collega’s en sparringpartners ontmoet.

We sluiten de dag af met een politiek debat waarin we de energiewoordvoerders uit de Tweede Kamer aan de tand voelen over belemmeringen die de energietransitie naar decentraal in de weg zitten.

Datum: 15 november 2012
Tijd: 9.00 – 17.30 uur
Plaats: Rijtuigenloods, Amersfoort
Kosten: € 40,00 (inclusief lunch en een netwerkborrel)

25 themasessies
Meer weten over creatief salderen, sluitende businessplannen, financieren zonder banken, mogelijkheden voor het betrekken van huurders of collectieve inkoopacties zonpv? Het komt allemaal aan bod op 15 november. Maar er is meer! Een greep uit de workshops:

Solide stappenplan (van plan, via ambitie naar uitvoering)
Leden: hoe krijg je ze en wat heb je ze te bieden?
Administratie en afhandeling: hoe richt je de backoffice in?
Van werkgroep naar energiebedrijf?
HRM voor lokale duurzame energie-initiatieven
Social media: tips en trics
Zon op scholen
HIER opgewekt voor bestuurders van lokale overheden Windprojecten, hoe pak je het aan?
Warmte 2.0 en 3.0

Op www.evenementhieropgewekt.nl meer informatie over het complete programma, de sprekers, de accommodatie en deelname aan het evenement.

Meer informatie
Hier Opgewekt! is het landelijke project van de Natuur en Milieufederaties voor stimulering van lokale energie-initiatieven.