Evenement HIER opgewekt 2023 op 14 februari

18 januari 2023

Evenement HIER opgewekt 2023 op 14 februari

Iemand uit het publiek stelt een vraag bij HIER Opgewekt 2022
Op dinsdag 14 februari 2023 vindt de 11e editie van het Evenement HIER opgewekt plaats: het grootste landelijke evenement voor en over lokale duurzame energie-initiatieven in Nederland. In theater Flint in Amersfoort komen zowel startende bewonersinitiatieven als gevorderde energiecoöperaties samen voor een dagvullend programma. De Natuur en Milieufederaties verzorgen ook een aantal sessies. Vanuit het project Energietuinen duiken we bijvoorbeeld in de geleerde lessen van lokale bottom-up ontwerptrajecten.

Het event

Wanneer: 14 februari van 09.30 tot 18.15
Waar: theater Flint, Amersfoort

Het thema van deze editie is: ‘Liefde voor lokaal’ ❤. Door te focussen op samenwerking en verbinding komen we stukje bij beetje dichterbij een onafhankelijke en groene samenleving. De liefde voor lokaal verenigt ons. En wat is er nou mooier dan op 14 februari samen die liefde te vieren?

Programma

Het programma van HIER opgewekt 2023 begint met een plenaire start waarna de bezoekers kunnen deelnemen aan een twintigtal deelsessies en vele gesprekstafels. Daarnaast biedt het event voldoende gelegenheid om te netwerken tijdens een heerlijke lunch en afsluitende borrel.

Bekijk het uitgebreide programma en meer informatie over de deelsessies en gesprekstafels op de website van Hier opgewekt.

Voor wie?

  • Zowel voor doorgewinterde energiecoöperaties als startende bewonersinitiatieven én alles daartussen. Gericht op de gebieden energiebesparing, opwek en duurzame warmte.
  • Voor gemeenteambtenaren die met lokale initiatieven te maken hebben, net als voor mensen van provincies en de Rijksoverheid.
  • Alle partners van initiatieven: netbeheerders, energieleveranciers, warmtebedrijven, et cetera.

logo evenement Hier opgewekt 2023

Tags:

Meld je aan voor HIER opgewekt 2023 ‘Liefde voor lokaal’ op 14 februari 2023!

Profiel Janneke Wolkorte

Janneke Wolkorte

Projectleider Klimaat en Energie werkdagen: ma, di, do