Digitale Routekaart lokale energie

8 april 2013

Digitale Routekaart lokale energie

De Natuur en Milieufederatie Groningen en Grunneger Power zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest met het ontwikkelen van de Routekaart voor lokale energie-initiatieven. De Routekaart geeft tips en handvatten wanneer u zelf aan de slag wilt of bent met duurzame energie. Zo hoeft u niet alles zelf uit te zoeken.

Zeker bij het opstarten van een initiatief is het gehele plaatje soms lastig te overzien, maar ook in latere fases komt u mogelijk zaken tegen waar u in eerste instantie niet aan had gedacht. Vind het wiel niet opnieuw uit, maar laat de routekaart u inspireren om het wiel verder te verbeteren! Bovendien vragen wij u om ook uw ervaringen te delen op deze website. Zo wordt het een site van en voor initiatieven!

U vindt de Routekaart op www.lokaleenergievoorwaarts.nl

Help mee!
Onder iedere fase vindt u stellingen voorzien van een algemene toelichting en de praktijkervaringen van Grunneger Power, als voorbeeldinitiatief. Onder de ervaring van Grunneger Power kunt u ook uw ervaring en tips kwijt. Help andere initiatieven verder op weg door de ervaringen van uw eigen initiatief te delen op de site! Heeft u een leuke foto met een tip? Stuur deze dan naar ons op en wij zorgen dat het geplaatst wordt op de website.

Mocht uw vraag niet beantwoord worden via de website, neem dan contact op met de Natuur en Milieufederatie Groningen, wij helpen u graag verder. We hebben een groot netwerk en de afgelopen tijd veel kennis opgebouwd. Wij horen het ook graag als u het op prijs stelt, dat wij een keer meedenken in de (on)mogelijkheden van en voor uw initiatief.

Meer informatie
Kijk hier voor meer informatie over het Servicepunt.