Deskundigenpanel voor startende energie-initiatieven

22 augustus 2013

Deskundigenpanel voor startende energie-initiatieven

Groepen die lokaal aan de slag willen met duurzame energie kunnen gebruikmaken van het deskundigenpanel van het Servicepunt Energie Lokaal Groningen. Het panel is beschikbaar op dinsdagavond 10 en 17 september. Op uw uitnodiging helpt zij mee bij het vormgeven van ideeën tot een concreet plan en het vinden van partners. Er is beperkt plek, dus meld u snel aan.

Bent u van plan samen met uw omgeving aan de slag te gaan met het opwekken van duurzame energie? Dan kunt u via verschillende wegen een hoop informatie en inspirerende voorbeelden vinden. Maar hoe vertaalt u dit nu naar uw situatie. Het deskundigenpanel denkt gericht met u mee en helpt u op weg.

De Natuur en Milieufederatie Groningen, Groninger Dorpen, Grunneger Power, Hanze Hogeschool en de RUG ondersteunen met het Servicepunt lokale energiegroepen. “We hebben een breed netwerk van lokale energie-initiatieven en deskundigen met veel kennis en ervaring in het opzetten lokale energie initiatieven. Via het deskundigenpanel geven we dit graag mee aan de startende initiatieven”, vertelt Carlien Hoedemaker-Bos van de Natuur en Milieufederatie Groningen.

Aanmelden
U kunt het deskundigenpanel uitnodigen bij u langs te komen op dinsdagavond 10 en 17 september. Dit kan door een e-mail te sturen aan ServicepuntLEV@nmfgroningen.nl o.v.v. deskundigenpanel.

Servicepunt voor lokale energie-initiatieven
Het Servicepunt maakt deel uit van het landelijk netwerk ‘Hier opgewekt’ en is mede mogelijk gemaakt door de provincie Groningen. Het Servicepunt is een initiatief van de Natuur en Milieufederatie Groningen in samenwerking met Groninger Dorpen, Grunneger Power, Hanze Hogeschool en Rijksuniversiteit Groningen.

Meer informatie
Lees meer over het Servicepunt.