CleanCoach helpt uw bedrijf verduurzamen

3 september 2013

CleanCoach helpt uw bedrijf verduurzamen

Duurzaam ondernemen is winstgevend. Niet alleen bespaart u geld door energie te besparen. Ook liggen er grote kansen om u als bedrijf op dit vlak te onderscheiden. De CleanCampagne heeft een groep enthousiaste CleanCoaches klaarstaan die u graag helpen bij het verduurzamen van uw bedrijf. Schrijf u snel in bij de CleanCampagne en profiteer ook nog van een flinke korting op een energiescan.

Bedrijven die hun activiteiten verduurzamen, ontvangen een beloning in de vorm van exposure via de deelnemende sportclub. De CleanCampagne werkt hiervoor samen met FC Groningen, GasTerra Flames, Nic. en Ambiant Lycurgus. Hoe meer inspanning de ondernemer pleegt hoe meer aandacht hij krijgt voor zijn bedrijf: een artikel in het clubblad, reclameborden langs het veld of de naam op het shirt van de spelers. En net als in de sport wordt de ondernemer die het beste scoort, extra in het zonnetje gezet.

De campagne beschikt over tools die helpen om de mogelijkheden binnen het bedrijf in beeld te brengen en de bijbehorende investering inzichtelijk te maken. CleanCoaches van Imtech, BAM, Invent, BMD Advies, Energiewacht, Slim Bouwen Assen en Huisman Warmtetechniek ondersteunen bedrijven in het vaststellen en uitvoeren van energiebesparende maatregelen.

Ik ben Clean
Voor deelnemende bedrijven zijn nog 85 vouchers voor korting op een energiescan beschikbaar. Ook krijgt u met deze voucher advies over uw wagenpark vanuit het Energy Expo. Meld u snel aan op www.cleancampagne.nl.

Clean richt zich niet alleen op de 1500 businesspartners van de vier grote sportclubs, maar daagt alle Groningse bedrijven uit om mee te doen. De CleanCampagne maakt ambitieuze ondernemers bekend met de voordelen van duurzaam ondernemen en stimuleert hen om stappen te zetten. De deelnemende bedrijven krijgen een eigen digitale community. Zo kunnen ondernemers ook onderling hun groene diensten en producten aanbieden.

Partners Clean Campagne
De initiatiefnemers van de Clean Campagne zijn Energy Valley Topclub, Natuur en Milieufederatie Groningen, SynerMediaGroep, Energy Expo, Provincie Groningen en Gemeente Groningen in samenwerking met het Energie Convenant Groningen en MKB Nederland Green Deal. De Clean Campagne maakt onderdeel uit van het uitvoeringsprogramma van de Energy Valley Topclub.