Plantenmarkt met eco-modeshow

Plantenmarkt met eco-modeshow

2 juni 2024 - 2 juni 2024
13.00 - 16.30

2 juni 2024 is er een gecombineerde plantenmarkt met eco-modeshow op de ‘Goemantuin’.

Plantenmarkt (13-16u)

Bijzondere keukenkruidenplanten van De Keukentuin, Bijen –en vlinderplanten van Kwekerij Ninabel, diverse planten van Tuin in de Stad, Kwekerij Willie Bakker, biologische jams uit Nieuwolda en meer. Wijkbewoners kunnen zonder kosten hun (kamer-) planten/stekjes/tuinboeken/tuinspullen ook komen verkopen of ruilen! Er vinden rondleidingen plaats door de ecologische demonstratietuin.

Eco-modeshow (15u)

De opzet van de eco-modeshow is dat creatievelingen van jong tot oud en bedrijven hun creaties op de catwalk met muziek presenteren: kleding van nieuwe biologische stoffen, kledingstukken van oude stoffen, kleding van natuurlijke materialen als gras, schors. Deelname is gratis. De eerste deelnemers zijn al bekend. Er zullen diverse prijzen te winnen zijn in allerlei categorieën. Naast de modeshow zullen er producten te koop zijn van tweedehandsmaterialen. Meer info en zeer inspirerende foto’s op: www.ecohovenier.nl/wp/eco-modeshow-groningen-2024/.

Locatie is de “Goemantuin”, een parkachtig terrein behorende bij een appartementencomplex aan de Goeman Borgesiuslaan nr. 165-371 in Helpman, Groningen.

Terug naar agenda

Plantenmarkt met eco-modeshow

Goeman Borgesiuslaan, Groningen, Netherlands