De Streekboer

Yes! De Streekboer is vertegenwoordigd met een deel van het houdbare assortiment. Sla dus tijdens Goudgroen ook nog wat lokaal lekkers in voor thuis. Natuurlijk vertellen ze je ook graag meer over hun verhaal.

Over De Streekboer

De weg van boer naar ons bord moet lokaler, eerlijker en leuker. Daar zet De Streekboer zich voor in. Bij De Streekboer bestel je jouw boodschappen rechtstreeks bij de lokale boer. Je hoeft echter niet langs alle boeren te rijden om je boodschappenmandje met groente, fruit, zuivel, brood en, eventueel, vlees te vullen. Wij zorgen ervoor dat je alle producten op één plek kan afhalen of, nog eenvoudiger, we bezorgen de producten voor je thuis.

Sandra Ronde – van der Laan – oprichter De Streekboer

 Webres “Lokaal eten is gezonder en eerlijker voor iedereen. Bovendien durf ik te beweren dat je er veel gelukkiger van wordt. Daarom is het mijn persoonlijke missie om zoveel mogelijk mensen aan lokaal voedsel te krijgen. Het geluksgevoel dat ik ervaar als al die verse producten, rechtstreeks van het land op mijn bord liggen; dat gun ik iedereen! Vandaar dat ik in 2015 De Streekboer heb opgericht. Door middel van De Streekboer wordt het voor iedereen mogelijk op een gemakkelijke manier allerlei producten van jouw lokale boeren te kopen. De boeren krijgen een eerlijke prijs en jij de lekkerste producten. Probeer het ook eens en proef het geluk.”