NMF Groningen Samen voor een mooi en duurzaam Groningen.
Menu

Mandy Schaefer

Ik ben Mandy Schaefer en ik ben werkzaam bij Natuur en Milieufederatie Groningen als directiesecretaresse. Als kind speelde ik vroeger al in de natuur en daar kon ik mij dan uren vermaken. Ik ben graag in de buitenlucht en geniet van de natuur om mij heen. Ik wandel regelmatig door het bos om te zien hoe de natuur verandert per seizoen. Mijn vriend heeft gewerkt bij een biologische groothandel. Hij nam toen vaak biologische producten mee naar huis om te proeven. Verder heb ik veel interesse in de opwekking van duurzame energie, zoals zonnepanelen en windmolens.

Hiervoor heb ik de opleiding allround schoonheidsspecialiste afgerond, waardoor ik veel te weten ben gekomen over het menselijk lichaam Dat was heel interessant, maar het vakgebied bood niet wat ik zocht. Daarom ben ik nu een nieuwe weg ingeslagen waar ik wel mijn voldoening uithaal.

Bij de Natuur en Milieufederatie Groningen ben ik directiesecretaresse en voer ik administratieve werkzaamheden uit. Het heeft mij altijd al aangetrokken om dingen te plannen, organiseren en regelen. Dat komt dan nu goed tot zijn recht.

 

Contactpersoon

Mandy Schaefer
Directiesecretaresse
Telefoonnummer: 0503130800
m.schaefer@nmfgroningen.nl
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur- & milieunieuws in uw mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF