NMF Groningen Samen voor een mooi en duurzaam Groningen.
Menu
Wie we zijn

Wie we zijn

Stichting Natuur en Milieufederatie Groningen is in 1973 opgericht als provinciaal samenwerkingsverband van natuur- en milieuorganisaties in de provincie Groningen. Samen met onze aangesloten organisaties, bedrijfsleven en inwoners werken we aan een mooi en duurzaam Groningen. 

De Natuur en Milieufederatie Groningen is onderdeel van het landelijke samenwerkingsverband van natuur- en milieufederaties.

Het beleid van de Natuur en Milieufederatie Groningen wordt bepaald door de directeur-bestuurder, de Raad van Toezicht en de Raad van Advies. De Raad van Advies wordt gevormd door leden van onze aangesloten organisaties en leden met verschillende maatschappelijke achtergronden. De uitvoering van het beleid is in handen van het bureau van medewerkers, dat samenwerkt met een groot netwerk, bestaande uit leden van de aangesloten organisaties, deskundigen en maatschappelijke partners.

In 2015 schreven we ons nieuwe beleidsplan voor de jaren 2016-2019. Dat kunt u lezen in de bibliotheek, evenals onze jaarverslagen. In het linkermenu leest u meer over ons.

 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur- & milieunieuws in uw mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF