Weten over (h)eerlijk eten

Wil je meer weten over eten? Ben je nieuwsgierig naar wat “MOOI eten” voor je gezondheid kan betekenen? Wil je gezond, goudeerlijk én lekker koken voor jezelf en voor je geliefden? Op het Festival Goudgroen staat Harmien Haan met de boeken en magazines van Rineke Dijkinga. In deze boeken, waarmee ze hun prachtige Agroforestry project Heerlijk Westerwolds Land financieren, vind je een schat aan kennis over eten voor je lieve lijf, overheerlijke recepten en tips voor jouw gezondheid en die van onze aarde. Zoek je ons op? Bij aankoop van een boek + MOOI eten magazine krijg je 2 heerlijke cadeautjes afkomstig van hun land.

Kijk op de site van Rineke: rinekedijkinga.nl of op: rinekedijkinga.nl/heerlijk-westerwolds-land.

afbeelding twee boeken van Rineke Dijkinga

Over Rineke Dijkinga

Rineke is opgeleid als natuurgeneeskundig- en orthomoleculair therapeut. Van 2003 tot 2017 runde ze een praktijk voor orthomoleculaire en natuurgeneeskunde in Sellingen en begeleidde ze duizenden mensen met chronische klachten op het gebied van voeding & leefstijl. Daar ontdekte ze dat veel mensen onbewust, ongewild en zeker onbedoeld voeding eten die hun klachten veroorzaakt, in stand houdt of verergert. Hoe moeten we dat ook weten? Waar hebben we iets geleerd over voeding? Niet op school en niet door overlevering.

Inmiddels heeft Rineke al heel wat boeken op haar naam. Heerlijke recepten met pure, duurzame en onbewerkte ingrediënten + uitgebreide achtergrondinformatie om je gezondheid positief te beïnvloeden, vormen in alle boeken de rode draad. Begin 2022 waren er ruim 300.000 boeken van haar verkocht.  Weten van (h)eerlijk eten deel 1Weten van (h)eerlijk eten deel 2Weetjes over (h)eerlijk eten (PDF), Alles draait om je HormonenOp weg naar meer energie en in 2021 het uitgebreide voedingshandboek voor de moderne mens: Je Brein vitaal – met elke hap een gezonde stap.

Naar de website van Rineke