NMF Groningen Samen voor een mooi en duurzaam Groningen.
Menu
Netwerk Groene Ruimte

Netwerk Groene Ruimte

De kwaliteit van ruimtelijke plannen en visies neemt toe naarmate lokale groepen en andere betrokkenen uit het gebied zelf een rol spelen in het beoordelen, beïnvloeden en vaststellen ervan. Het Netwerk Groene Ruimte bestaat uit aangesloten organisaties, deskundigen en betrokken Groningers, die zich willen inzetten voor de (leef)omgevingskwaliteit in de provincie Groningen. Samen met het Netwerk Groene Ruimte leveren wij, gevraagd en ongevraagd, inbreng in gemeentelijke en provinciale plannen en visies, zoals bestemmingsplannen, omgevingsplannen en ruimtelijke visies.

Het netwerk heeft een signaleringsfunctie en wisselt informatie en kennis uit. Door overheden kan het netwerk worden gevraagd als klankbord voor beleidsplannen. Daarnaast wordt het netwerk door de NMG gevraagd om advies bij visie- en standpuntbepaling.

Doe mee
Een paar keer per jaar organiseren we een netwerkbijeenkomst over een actueel vraagstuk. We kunnen dan onderling van gedachten wisselen en nodigen bijvoorbeeld ook een deskundige of beleidsmaker uit. Denkt en praat u graag mee? Of wilt u de nieuwsbrief ontvangen over ruimtelijke ontwikkelingen in Groningen?

Stuur dan een e-mail naar Marjolijn Tijdens.

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur- & milieunieuws in uw mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF