Zet jouw duurzame huis in de schijnwerpers tijdens de Duurzame Huizen Route 

10 juni 2024

Zet jouw duurzame huis in de schijnwerpers tijdens de Duurzame Huizen Route

Inwoners van gemeente Het Hogeland, Westerkwartier en Midden-Groningen opgelet: ben jij trots op duurzame maatregelen die je hebt genomen in jouw woning? Heb je geïnvesteerd in energiebesparende oplossingen, een natuurrijke en klimaatbestendige tuin of heb je super circulair verbouwd? En lijkt het je leuk hierover te vertellen? Zet dan je deur open tijdens de Duurzame Huizen Route op zaterdag 2 en/of 9 november 2024.   

Jouw ervaringen kunnen van grote waarde zijn. Door te laten zien wat er mogelijk is, inspireer je anderen en help je hen ook groene stappen te zetten. Iedere duurzame woning heeft een uniek verhaal. Vertel jij het verhaal van jouw huis?  

Wat vragen we van jou? 

  • Stel je huis open: Laat geïnteresseerden zien welke duurzame maatregel(en) jij hebt genomen op zaterdag 2 en/of 9 november 2024. 
  • Vertel je verhaal: Deel je ervaringen en geef praktische tips aan bezoekers. 
  • Aanmelden: Meld je eenvoudig aan via de website van de Duurzame Huizen Route:

 

Vertel jouw woonverhaal

Lijkt het je leuk het verhaal over jouw woning vast te laten leggen? In aanloop naar de Duurzaam Huizen Route kunnen enkele bewoners die enthousiast zijn over de verbeteringen in hun huis alvast hun verhaal vertellen. Er komt een professionele fotograaf langs om je op de gevoelige plaat vast te leggen. Met jouw woonverhaal kunnen we alvast inwoners enthousiasmeren en hen een idee geven van wat ze kunnen verwachten. Echt wat voor jou? Aarzel niet en stuur een mail aan Merijn de Jong:

Tags:
Profiel Merijn de Jong

Merijn de Jong

Projectmedewerker energietransitie en duurzaamheid; werkdagen: ma t/m vr