Nacht van de Nacht én de Nacht van het Wad in Groningen

4 oktober 2021

Nacht van de Nacht én de Nacht van het Wad in Groningen

Doe ook mee!
Op zaterdag 30 oktober vindt zowel de Nacht van de Nacht als de Nacht van het Wad plaats. Een nacht om stil te staan bij de kracht en de schoonheid van de duisternis. De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur en Milieufederaties. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land honderden evenementen georganiseerd in het donker en doven honderden bedrijven en gemeenten lichten van gebouwen en reclameverlichting. Doe bijvoorbeeld mee aan een workshop nachtfotografie, beleef een verassingsdiner bij kaarslicht, of ga er op uit om nachtdieren te ontdekken.

30 oktober is het óók Nacht van het Wad. Rond de wisseling van de seizoenen staan we in het Waddengebied stil bij de kracht van het donker. Vanuit het programma Donkerte van de Wadden organiseren de drie noordelijke Natuur en Milieufederaties activiteiten langs de Waddenkust.
Hier vind je de activiteiten die in Groningen worden georganiseerd. Een nieuwe activiteit aanmelden kan ook nog. Fijne nacht!

Tags:
Profiel Karlien Meijer

Karlien Meijer

Makelaar Jong Leren Eten; werkdagen: di, do