Eet lokaal

9 april 2020

Eet lokaal

De Natuur en Milieufederaties hebben afgelopen maanden achter de schermen hard gewerkt aan de website en campagne www.goodfoodclub.nu om de meest duurzame boeren en initiatieven in Nederland een steuntje in de rug te geven. Met de campagne willen we het aandeel duurzame landbouw in de provincie vergroten. Het gaat om biologische boeren die met aandacht voor natuur en milieu werken, om voedselbossen die op een mooie natuurlijke manier voedsel produceren, maar ook om restaurants die koken met verspilde producten.

Het zijn juist deze duurzame aanbieders die in de tijd van de coronacrisis extra steun kunnen gebruiken. Enkele duurzame aanbieders staat het water aan de lippen. De vele kwaliteitsrestaurants die deze mooie lokale producten afnamen zijn dicht. Ook leveren ze vaak aan evenementen en festivals. Die nemen ook geen producten meer af.

Juist in deze onzekere tijd is het van belang gezond te eten en op een veilige manier boodschappen te doen. Dat kan bij lokale duurzame aanbieders! Kijk nu op www.goodfoodclub.nu en ontdek waar je bij jou in de buurt gezonde lokale producten kunt kopen. Velen van hen bieden de producten op een creatieve manier aan. Met een drive in, via online bestellen, plekken waar je zelf kunt plukken en nog veel meer.

Tags: