NMF Groningen Samen voor een mooi en duurzaam Groningen.
Menu
Loop jij ook mee voor de natuur? Sponsorloop Groningen: Stad aan de Hunze

Loop jij ook mee voor de natuur? Sponsorloop Groningen: Stad aan de Hunze

WNF-Regioteam Groningen organiseert zaterdagmiddag 29 september een sponsorloop om aandacht te vragen voor natuur in en om Groningen. Laat je door je vrienden, familie of collega’s sponsoren, zodat we samen met het Groninger Landschap de natuur rondom de Hunze kunnen herstellen en versterken. Het is een prachtig gebied met veel natuurwaarde voor insecten, (weide)vogels en mensen. Wil je meer weten over het gebied kijk dan op Groningen stad aan de Hunze.

De deelnemers aan de sponsorloop starten gefaseerd tussen 13.00 en 14.00 uur bij recreatiepark Noorddijk (Oosterseweg 62, 9785TB Zuidwolde, Groningen) en lopen een mooie route van 8km naar het bezoekerscentrum Reitdiep (Wolddijk 103, 9738 AD Groningen).

Voor de kinderen hebben we onderweg een beleving prijsvraag over de natuur en dieren in het Hunzegebied. Bij het eindpunt kunnen de kinderen na afloop van de sponsorloop het Zeven-sloten-tegelijk-pad afleggen en lekker vies en nat worden. Neem hiervoor schone en droge kleren mee. Bij het bezoekerscentrum Reitdiep zijn daarnaast een aantal standjes waar je duurzame regionale producten kunt kopen. Rond 17.00 uur maken we de uitslag van de prijsvraag bekend en ontvangen de deelnemers een aandenken.

Er kunnen maar een maximum aantal deelnemers meedoen dus meld je snel aan via groningen@wnfregioteam.nl en start met het werven van je sponsoren. Voor een éénmalige machtiging maken ze gebruik van de volgende link: https://www.wnf.nl/doe-mee/geef-een-gift/eenmalige-gift.htm of maken ze het bedrag over naar NL81 RABO 0163 8426 55 t.n.v. WNF Groningen o.v.v. sponsorloop 2018 + je voor & achternaam. Of gebruik de beschikbare sponsorpagina op: https://kominactie.wnf.nl/team/hunze en meld je daar als teamlid aan en laat sponsoren daar doneren.

Wij hebben er erg veel zin in en hopen dat het een leuke dag wordt en dat de actie een mooie opbrengst mag opleveren.

Vriendelijke groet,
WNF Regioteam Groningen
https://nl-nl.facebook.com/wnfgroningen/


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur- & milieunieuws in uw mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF