NMF Groningen Samen voor een mooi en duurzaam Groningen.
Menu

Kies voor Fairtrade tijdens de Fairtradeweek

Fairtrade

Van zaterdag 6 mei t/m zondag 14 mei is het Fairtrade Week. Tijdens deze week worden Fairtrade producenten en hun eerlijke handelswaar in het zonnetje gezet. Door Fairtrade producten te kopen investeer je in mensen in ontwikkelingslanden. Via Fairtrade ontvangen zij een eerlijke prijs voor hun producten en werken zij onder menswaardige omstandigheden met aandacht voor milieuvriendelijke productieprocessen.

Diverse wereldwinkels, supermarkten, horecagelegenheden en bedrijven besteden tijdens de Fairtrade Week extra aandacht aan eerlijke handel met aantrekkelijke aanbiedingen. Kies deze week voor Fairtrade!

Fair Fashion Festival
Zaterdag 13 mei is het World Fair Trade Day en organiseren Fairtrade gemeente Groningen en Young & Fair het Fair Fashion Festival in het Paleis aan het Boterdiep 111.

De provincie Groningen heeft drie Fairtrade gemeenten en twee gemeenten die actief bezig zijn met Fairtrade, je leest hier welke gemeenten dat zijn en hoe je als persoon, bedrijf of gemeente mee kunt doen om je in te zetten voor Fairtrade.


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur- & milieunieuws in uw mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF