Nationale Nachtvlindernacht op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli

Nationale Nachtvlindernacht op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli

5 juli 2024 - 6 juli 2024

De Nachtvlindernacht wordt voor de 20e keer gehouden, een jubileum-editie.

Noteer ook alvast de volgende Nachtvlindernacht in de agenda: 22 & 23 augustus 2025.

De Nationale Nachtvlindernacht heeft het doel om zo veel mogelijk mensen in contact te brengen met nachtvlinders. Of je nu een ervaren ‘nachtvlinderaar’ of een beginner bent, jong of oud: iedereen kan meedoen.

Excursie bijwonen

Ben je nog niet zo bekend met nachtvlinders en wil je graag een excursie bijwonen? Of heb je al redelijke kennis en wil je aansluiten als bezoeker? Kijk dan hier op de kaart waar je kunt aansluiten. Door op een rondje te klikken verschijnt meer informatie. Zie je momenteel nog weinig locaties in jouw omgeving? De komende tijd zullen er nog meer locaties worden toegevoegd, kom binnenkort nog een keer kijken.

Excursie zelf organiseren

Heb je enige kennis, de materialen en wil je zelf een excursie organiseren? Daar zijn we alleen maar blij mee! Dit kan voor de vrijdagavond en/of de zaterdagavond. Een locatie aanmelden kan hier.

Data doorgeven

We waarderen het als de data doorgegeven worden via waarneming.nl, telmee.nl en natuurlijk via het meetnet nachtvlinders. We roepen iedereen die een nachtvlinderval heeft op hem ook in weekend van de Nationale Nachtvlindernacht te plaatsen.

Terug naar agenda

Nationale Nachtvlindernacht op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli

Bankastraat 77, Groningen, Netherlands